Να στείλετε μήνυμα

Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd.

Προσπαθήστε για το καλύτερο μέλλον!

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη
Μάρκες: Δημοκρατία καλλιεργητών
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 35000000-40000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. φωτισμού επιστήμης & τεχνολογίας Fulton, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009, είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, η κατασκευή και το μάρκετινγκ μιας ευρείας σειράς των ευφυών οδηγήσεων υψηλής επίδοσης αυξάνονται τα φω'τα (συμπεριλαμβανόμενος εσωτερικός, θερμοκήπιο και κάθετα αγροτικά προϊόντα) και τα φω'τα τρι-απόδειξης των οδηγήσεων.

 

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0


Η Co. φωτισμού επιστήμης & τεχνολογίας Fulton, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009, το οποίο είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, που κατασκευάζει και που εμπορεύεται των διάφορων υψηλής απόδοσης οδηγήσεων plantlights, φω'τα τρι-απόδειξης των οδηγήσεων και φω'τα κ.λπ. σωλήνων των οδηγήσεων. Μετά από τα έτη hardwork και καινοτομίας στη βιομηχανία φωτισμού των οδηγήσεων, απολαμβάνουμε μια καλή φήμη από την άποψη της υπηρεσίας, της παράδοσης και της τεχνικής υποστήριξης. Η Co. φωτισμού επιστήμης & τεχνολογίας Fulton, ΕΠΕ έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Εισάγουμε τον προηγμένο επαγγελματικό εξοπλισμό παραγωγής (πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανές δεσμών κύβων, πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανές καλωδίων συγκόλλησης, πλήρως αυτοματοποιημένες τέμνουσες μηχανές, πλήρως αυτοματοποιημένα φασματόμετρα, μεγάλες SMT μηχανές, αμόλυβδοι reflowing φούρνοι ύλης συγκολλήσεως, εξοπλισμός δοκιμής περιβάλλοντος και μικροσκόπιο ανάλυσης υπολογιστών). Αυτοί οι εξοπλισμοί έχουν θέσει στερεά θεμέλια για τη μαζική παραγωγή και την ποιότητα. Η ποιότητα είναι η ζωή μας, η καινοτομία είναι το πνεύμα μας. Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, θα ακολουθήσουμε απαρασάλευτα την επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας πρώτα, καινοτομία πρώτα», με το στόχο «Win-win με τους πελάτες και ευνοϊκός για το περιβάλλον» συνεχίστε να βελτιώνετε τις ικανότητες Ε&Α και κατασκευής, και να παρέχετε στους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων τα καλύτερα προϊόντα και την υπηρεσία, πρόθυμη να συνεργαστεί με σας για να δημιουργήσει το επιτυχές και όμορφο μέλλον.

 

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Ιστορία επιχείρησης

 

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0


Εικόνα επιχείρησης

 

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
 

Υπηρεσία

Η Co. φωτισμού επιστήμης και τεχνολογίας Fulton, ΕΠΕ παρέχει στους πελάτες την υποδοχή απαίτησης ODM/OEM, πρόταση προτάσεων, εφαρμογή λύσης, παραγωγή δειγμάτων, αξιολόγηση δειγμάτων, μαζική παραγωγή, και η υπηρεσία μεταπωλήσεων για αυξάνεται τα φω'τα και τα φω'τα τρι-απόδειξης (κυρίως αυξηθείτε τα φω'τα). Επιτρέπει επίσης λιανικώς και εκπαιδευτικές υπηρεσίες τα υπάρχοντα προϊόντα.

 

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα μας

Η Co. φωτισμού επιστήμης και τεχνολογίας Fulton, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με τα πλήρη τμήματα και την ομαλή ομαδική εργασία. Από την πλευρά παραγωγής, υπάρχει τεχνικό τμήμα, τμήμα δειγμάτων, τμήμα αποθήκευσης, τμήμα παραγωγής, αγοράζοντας τμήμα και άλλα τμήματα. Από την πλευρά πωλήσεων, υπάρχει ευρωπαϊκό τμήμα πωλήσεων και βορειοαμερικανικό τμήμα πωλήσεων. Η στενή συνεργασία μεταξύ των διάφορων τμημάτων συμβάλλει στη θετική ανάπτυξη και τον ενάρετο κύκλο της επιχείρησης.

 

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Company Brand

ΚΙΝΑ Fulton Science and Technology Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Περίπου Δημοκρατία καλλιεργητών

 

Η Δημοκρατία καλλιεργητών, το μέλλον της φυτοκομικών επιστήμης & της εφαρμοσμένης μηχανικής, είναι ο κύριος κατασκευαστής των υψηλής απόδοσης οδηγήσεων αυξάνεται τα φω'τα που σχεδιάζονται για την καλλιέργεια εγκαταστάσεων.

Η εμφάνιση της Δημοκρατίας καλλιεργητών εμπορικών σημάτων, που μαθαίνει από την πολύτιμη εμπειρία πολλοί επαγγελματικοί καλλιεργητής από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Όποιο είναι ένα εμπορικό σήμα που δημιουργείται από κοινού από τους καλλιεργητές, τους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων και τους κατασκευαστές. Ελπίζουμε να το μοιραστούμε με σας, ώστε να δημιουργηθεί η αξία για ευρέως τους καλλιεργητές με συνέπεια.

Καλλιεργητών το τηρώντας πάθος της Δημοκρατίας η μόνη εστίαση και είναι να δημιουργήσει τις λύσεις και τα κοu'φώματα φωτισμού που επιτρέπουν τα προηγουμένως μη επιτευκτά και αδιανόητα αποτελέσματα, που αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Σχεδιασμένος στις ΗΠΑ, που συγκεντρώνονται στην Κίνα. Η unwavering δέσμευσή μας για την τεχνολογία προώθησης και εύρεση των αποδοτικότερων και βιώσιμων λύσεων μας έχει κάνει για να είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκες των μεμονωμένων καλλιεργητών, από τους εγχώριους καλλιεργητές στις εμπορικές εγκαταστάσεις.

Είμαστε συνεταιρισμός με SANANBIO, MOSO, SOSEN. Η Δημοκρατία καλλιεργητών έχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, εμφάνισης και φάσματος. Το μοναδικό φάσμα μας παρέχει στους καλλιεργητές τις υψηλές τιμές παραγωγής.

Στη Δημοκρατία καλλιεργητών, ακούμε τους καλλιεργητές, χτίζουμε τα προϊόντα για τους καλλιεργητές. Κάνουμε των υψηλής ποιότητας οδηγήσεων να αυξηθούν τα φω'τα, παρέχουμε την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας